top of page

EVENTS

vr 14 jun

|

Bureau/Cuisine

Coworking day @ Bureau/Cuisine

Coworking betekent productiever werken. Het betekent een creatieve werkplek die je deelt met de meest uiteenlopende profielen in het domein van voeding en gezondheid. Het betekent nieuwe mensen ontmoeten. Het betekent de mogelijkheid om gezamenlijke projecten te lanceren. En nog zoveel meer...

Registration is Closed
See other events
Coworking day @ Bureau/Cuisine
Coworking day @ Bureau/Cuisine

Tijd en locatie

14 jun 2019, 09:00 – 18:00

Bureau/Cuisine, Brusselsesteenweg 151, 9090 Melle, Belgium

Over het evenement

Waarom coworken?

Coworken is het beste van beide werelden: enerzijds de vrijheid en onafhankelijkheid van werken voor jezelf en anderzijds de energie en inspiratie van samenwerken met anderen! Maak kennis met een community van gelijkgestemde, interessante en creatieve food ondernemers in een huiselijke setting.

Prijs?

Wij voorzien een food-focused coworking dag in onze authentieke ruimtes met geweldig lekkere koffie, supersnel wifi, water en een lekkere lunch ! De prijs (all-incl.) is 38€/dag (excl. BTW).

Dit alles op een superbereikbare plek met gratis parking voor de deur!

Wie?

Iedereen die op de één of andere manier actief is in het domein van voeding en gezondheid is welkom om samen met gelijkgestemden te komen werken in onze inspirerende Bureau ruimte.

Wat?

Op regelmatige basis organiseren wij coworking dagen. Vanaf 9u kan je komen werken in onze inspirerende bureau ruimte. Bij mooi weer gooien wij alle deuren open en kan er ook op het terras gewerkt worden.

s Middags genieten we met zijn allen samen van een heerlijk gevulde lunchplank! Wij sluiten de coworking dag af met een natje en een droogje.

** Tip met impact: Het delen van ervaringen en feedback zijn van onschatbare waarde voor de groei van jouw zaak. Wil jij graag je product of dienst komen voorstellen tijdens één van onze coworking dagen, graag een seintje en wij zorgen voor de juiste omkadering!

Waar?

Ons culinair werkhuis is gelegen langs de Brusselsesteenweg in Melle - https://www.bureaucuisine.be/contact

Wanneer?

Op volgende data organiseren wij coworking dagen:

- 14 juni - https://www.eventbrite.com/e/coworking-day-1462019-tickets-60188204540

- 19 juni - https://www.eventbrite.com/e/coworking-day-1962019-tickets-60188298822

- 28 juni - https://www.eventbrite.com/e/coworking-day-2862019-tickets-60188336936

Inschrijven verplicht via eventbrite.

Deel dit evenement

bottom of page