Mis geen enkel nieuwtje over Bureau/Cuisine en onze events.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

© 2019 BUREAU/CUISINE

Brusselsesteenweg 151 Melle | info@bureaucuisine.be | 09 395 06 69

GIVE US FEEDBACK AND WE'LL FEED YOU

Na een jaar van dromen, durven en doen in ons culinair werkhuis bruisen we van energie om ons nu helemaal te smijten voor de 'echte' missie van Bureau/Cuisine: het verbinden en inspireren van food professionals!

We zitten wel met een paar vragen, en jij kan ons daarmee helpen door een kleine enquête in te vullen. Het kost je ongeveer 3 min tijd. Met de resultaten van de vragenlijst kunnen wij nog beter op jullie wensen en noden inspelen en snel werk maken van het realiseren van onze ideeën.

Wie ben je?
Heb je al met ons samengewerkt?

We hebben onderstaande thema's op onze whishlist staan.  Geef jij aan welke je top3 is?  En vul gerust aan met extra topics.

arrow&v
arrow&v
arrow&v

Stel dat we volgende activiteiten organiseren rond deze topics. Geef bij elke activiteit aan of je hieraan zou deelnemen, hoeveel tijd tijd je hieraan zou willen besteden, en welk budget je hiervoor zou willen vrijmaken.

Lezing door een expert 

Demonstratie producten/dienst

Praatcafé: een sessie waarbij je samen met collega's uit de sector van gedachten kan wisselen met experten over bepaalde topics.

Opleiding/workshop

Co-creatie sessie waarbij je met collega's en onder leiding van een expert samen in keuken aan de slag gaat om rond een bepaald thema te koken.