top of page

De voordelen van offsite meetings


Wist je dat vergaderen buiten de kantoormuren heel wat voordelen biedt?

Ik noem er alvast vier:

Voordeel 1: Het werkt inspirerend! Gewoon een andere weg nemen naar het begin van de werkdag. In een andere omgeving terechtkomen. Zonder de kleine dagelijkse gewoontes. Dat alleen al, geeft lucht en ruimte in je hoofd. En in dat van je collega's.


Voordeel 2: Je kan ongestoord werken Je kan het je wel voorstellen: Zit je met een groepje mensen in de vergaderzaal te brainstormen, komt er wel al eens iemand binnen om één van je deelnemers even te 'lenen'. Of je deelnemers komen gespreid 20 minuten te laat de zaal binnen, want 'er moest nog iets afgewerkt worden'. Niets van dat op een externe locatie. Hier kan je ongestoord en efficiënt met de groep doorwerken. Op het einde van de dag hebben jullie flink wat resultaat geboekt.

Voordeel 3: Er wordt voor alles gezorgd Op een externe locatie heb je net als op kantoor alle technische middelen die je wil. Er zijn ook flip-overs, beamer, enz. Maar je wordt ook op je wenken bediend met lekkere koffie, gezonde snacks, een fantastisch ontbijt en lunches. Alles wordt er voor je geregeld, zodat je je met je collega's 100 % kan focussen op de agenda van de dag. Voordeel 4: Sluit de meeting af met een leuke teamactiviteit Maak de superproductieve dag echt af door een activiteit in te plannen. Work hard, play hard eigenlijk. Zeker weten dat de groep na afloop van de dag fier is op wat ze samen gerealiseerd hebben. Zoek het ook niet te ver, het is niet altijd passend om samen blootsvoets over hete kolen te lopen. Samen gezellig koken en genieten van lekker eten, also does the trick!


Een kookworkshop als teambuildingsactiviteit?


Laat ons weten wat je wenst en wij zorgen ervoor! We kunnen je verschillende mogelijkheden voorstellen: kookworkshops rond bepaalde actuele topics, gewoon gezellig samen koken, of coachende workshops om de teamspirit en samenwerking tussen de collega’s een boost te geven.

We ontvangen je met veel plezier om je meer informatie te geven en je rond te leiden. Wil je graag eens langskomen om onze locatie te bekijken en meer te weten te komen over Bureau/Cuisine? Contacteer ons voor een afspraak of offerte op maat.

bottom of page