top of page

Villa Staycation: Jouw Privé Zomerbar Met Ibiza Vibes

Vanaf 1 juli t.e.m eind september kan je terecht in Villa Staycation voor een heerlijke privé zomerbar met culinaire hoogstandjes in Ibiza sfeer.Dit zomerbar concept is een samenwerking tussen culinair werkhuis Bureau/Cuisine en cateringbedrijf Fabrique MANGERfique. Silke van Fabrique Mangerfique: “We zagen met z’n allen onze vakanties, festivals en events in het water vallen. Vanuit deze spijtige noodzakelijkheid is het idee van Villa Staycation ontstaan. Met dit zomerbar concept willen we het ultieme vakantiegevoel creëren en een originele staycation beleving bieden vol culinaire verrassingen in een gezellige Ibiza setting”.


Vanaf 10 personen kan je de privé zomerbar met food, drinks en ibiza vibes boeken voor een zonnige namiddag of avond met je vrienden, collega’s of familie in de tuin van de authentieke villa van Bureau/Cuisine. In deze gezellige setting, met zuiderse gerechten & summer vibes waan je je zo in Ibiza onder de Belgische zon! Denk aan culinaire verwennerij, relaxte loungehoekjes vol boho kussens, frisse bubbels en cocktails en typische Ibiza sounds.

Het Villa Staycation concept werd op 26 juni uitgetest en goedgekeurd door een beperkt aantal bekende Vlaamse food bloggers tijdens een kick-off event. ‘Deze try-out was voor ons heel belangrijk want we willen dat de totaalbeleving helemaal juist zit. Vanaf 1 juli laat de veiligheidsraad evenementen tot 50 personen toe en met dit concept willen wij een veilig en origineel alternatief bieden voor bijzondere gelegenheden zoals vrijgezellenfeesten, geannuleerde feestjes en gewijzigde vakantieplannen maar ook bedrijfsevenementen in beperkte kring.” vult Ilse aan.


Twaalf weken lang kan de Villa Staycation zomerbar tijdens de week of in het weekend afgehuurd worden door particulieren en bedrijven. De officiële lancering is op 3 juli gepland, maar reserveren kan nu al via info@bureaucuisine.be.

Comments


bottom of page