top of page

DIENSTEN

Gezond vergaderen en werken loont

Onze missie bestaat erin om een gezonde, warme en creatieve plek te creëren die jullie motiveert en inspireert om samen te werken. 

Daarom hebben we een sfeervolle en huiselijke vergaderlocatie gecreëerd waar lekker en gezond eten centraal staat. Bovendien maken wij van je vergadering of evenement een unieke beleving met enkele hapklare diensten.

CATERING

In Bureau/Cuisine hechten wij veel belang aan gezond en bovenal lekker eten! Zo willen we aantonen dat lekker eten, werkbaar werken en een gezonde levensstijl moeiteloos samengaan.

Onze vaste huiskok Silke van Fabrique MANGERfique bereidt ter plaatse overheerlijke gerechten voor elk type evenement, gaande van een broodjeslunch tot een uitgebreid buffet of gastronomisch bedrijfsdiner.

Gezonde catering

TEAMBUILDING

Samen eten verbindt, maar samen koken is pas écht bouwen aan je team!

Een ontspannende kookworkshop of inspirerende kookdemo? Een workshop foodstyling of food fotografie? Wij werken met plezier een teambuilding activiteit uit op maat van jouw bedrijf.

Aan de hand van (kook)workshops, infosessies en lezingen willen wij bedrijfsteams de inspiratie, tools en kennis leveren om ondanks hun drukke leven toch een gezonde levensstijl aan te houden.

koken teambuilding

EVENTPLANNING

Een bedrijfsreceptie, een zakelijk diner, een culinair event of feest in het vooruitzicht? Dan weet je vast dat daar heel wat bij komt kijken: een thema bedenken, de inkleding van de ruimtes verzorgen, een fotograaf contacteren en een mooie tafel dekken?

Bij ons hoef je daar helemaal niet aan te denken, want wij staan te popelen om van je volgende evenement een unieke beleving te maken. Zo hoef jij je alleen maar te concentreren op de kern van je evenement.

eventlocatie met kookstudio

3D FOOD PRINTING

Morgen printen wij jouw voeding.

Wij verhuren onze 3D food printer en helpen je met het realiseren van je culinaire ideeën in 3D. In onze kookstudio heb je de mogelijkheid om volop te experimenteren met deze innovatieve technologie. Huur onze sfeervolle en huiselijke eventruimte erbij en je culinaire evenement wordt gegarandeerd een succes.

food printer te huur

Wil je meer informatie over onze authentieke vergader- en eventlocatie of onze diensten of wens je een offerte op maat?

 

Neem dan snel contact met ons.

bottom of page