WORK -  SATELLITE

SATELLITE, the next generation office environment

Iedereen heeft ondertussen geproefd van het thuiswerken. Meer nog, het lijkt bijna onmogelijk om terug te gaan naar een ‘ouderwetse’ werkdag op kantoor. Want thuiswerken heeft zo zijn voordelen: gedaan met de dagelijkse ochtendrush en de eindeloze files. Je werkt volgens je eigen ritme en plant je werkdag volledig zelf in. Maar elke medaille heeft een keerzijde, nietwaar? Zo is het niet altijd even evident om werk en privé gescheiden te houden. En omdat de échte fysieke interactie met de collega's vaak uitblijft, neemt de betrokkenheid en motivatie af en neemt het gevoel van sociale isolatie toe.

Toch geloven wij dat thuiswerken een blijver is... en telewerk de nieuwe norm. Heel wat mensen denken spontaan aan thuiswerk als er over telewerk gesproken wordt. Toch bestaan er nog andere vormen van telewerk zoals bvb. de kantoorbussen, coworking spaces, satellietkantoren ...

Met SATELLITE voorzien wij alternatieve werkplekken met aandacht voor de gezondheid, productiviteit en behoeften van telewerkers. Een huiselijke, flexibele en veilige werkomgeving met diensten en faciliteiten aangepast aan de bijzondere omstandigheden waarin we ons nu bevinden. Hierbij ligt onze focus sterk op het actief stimuleren en behouden van een ‘healthy work-life balance’. Hiervoor bieden we een hele set aan diensten en faciliteiten aan, volledig flexibel en op maat. 

 

Wat mag je verwachten?

- een professionele werkplek op de eerste verdieping van onze huiselijk ingerichte villa

- aandacht voor een healthy work-life balance:

  • begeleide sport- en work-our sessies

  • vrij gebruik van de douche

  • healthy food (catering, take-away, ...)

  • in-house kook- en lifestyle workshops

  • community networking

  • coaching - wellbeing at work

- vergader- en eventzalen beschikbaar

- ideale ligging aan R4/E17/E40

- privé-parking voor de deur

Op het gelijkvloers is een professioneel uitgeruste kookstudio, een grote vergaderzaal, eventruimte, een creatieve projectruimte en een zonnig terras aanwezig.

Op de eerste verdieping zijn 4 volledig ingerichte ruimtes beschikbaar: 2 kantoren met 2 werkplekken, 1 kantoor met 4 werkplekken en 1 kantoor met 6 flexibele werkplekken. 

Bekijk onze formules en foto's van de ruimtes hieronder. Uiteraard bieden wij ook oplossingen op maat aan, met flexibele voorwaarden en looptijden.

Alles begint bij een goed gesprek, laat ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken.

 

WORK -  BUREAU

​Work SMART! Dat is ons motto! De creatieve projectruimte BUREAU op het gelijkvloers van Bureau/Cuisine is de ideale setting voor projecten die vragen om een creatieve aanpak. 

 

De perfecte uitvalsbasis voor tijdelijk projectwerk, trainingen of workshops

Met snelle wifi, lekkere koffie, ruime werktafels én beschikbaar wanneer jij er behoefte aan hebt.

  • Open en lichtrijke ruimtes voorzien van parket, inklapbare bureau’s, een grote centrale tafel en een aanpalende, gezellige break-out room (multifunctioneel)

  • Fantastische locatie nabij belangrijke invalswegen (E40/E17/R4) en centrum Gent.

  • Voorzien van alle faciliteiten zoals printer, vergaderzalen, superlekkere koffie, snel internet, ...

Onze creatieve werkruimte op de benedenverdieping kan je huren vanaf een dag, week of langere periodes.

Standaard weekprijs: 275€/week (excl. BTW)

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

1/1

© 2019 BUREAU/CUISINE

Brusselsesteenweg 151 Melle | info@bureaucuisine.be | 09 395 06 69