Mis geen enkel nieuwtje over Bureau/Cuisine en onze events.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

© 2019 BUREAU/CUISINE

Brusselsesteenweg 151 Melle | info@bureaucuisine.be | 09 395 06 69

WORK -  CREATIEVE WERKRUIMTE

​Work SMART! Dat is ons motto! De flexibele werk- en kantoorruimte van Bureau/Cuisine is de ideale setting voor projecten die vragen om een creatieve aanpak. 

 

De perfecte uitvalsbasis voor tijdelijk projectwerk, trainingen of workshops

Met snelle wifi, lekkere koffie, ruime werktafels én beschikbaar wanneer jij er behoefte aan hebt.

  • Open en lichtrijke ruimtes voorzien van parket, inklapbare bureau’s, een grote centrale tafel en een aanpalende, gezellige break-out room (multifunctioneel)

  • Fantastische locatie nabij belangrijke invalswegen (E40/E17/R4) en centrum Gent.

  • Voorzien van alle faciliteiten zoals printer, vergaderzalen, superlekkere koffie, snel internet, ...

Onze creatieve werkruimte op de benedenverdieping kan je huren vanaf een dag, week of langere periodes.

Standaard weekprijs: 275€/week (excl. BTW)

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte op maat.

1/1
WORK -  KANTOORRUIMTE

Wie een ruimte in Bureau/Cuisine huurt zit te midden van culinaire smaakmakers en voedingsexperten, een uiterst interessante kruisbestuiving dus. Zakelijke bijeenkomsten en culinair-getinte evenementen blijven doorgaan op het gelijkvloers.

Om een goede work-life balans te realiseren biedt Fabrique Mangerfique gezonde ontbijten en lunches aan en kan men nabij Bureau/Cuisine heerlijk ontspannen en sporten langsheen de Schelde.

Op de eerste verdieping zijn 4 volledig ingerichte ruimtes beschikbaar: 2 kantoren met elk 2 werplekken (14 m2), 1 kantoor met 4 werkplekken (16 m2) en 1 kantoor met 6 tot 8 werkplekken (27 m2).

  • We voorzien 4 privé-ruimtes (12 tot 27 m2) die kunnen ingericht worden als consultatieruimte, privé-kantoor, ...

  • Op de eerste verdieping zal tevens een ontvangstruimte, gemeenschappelijke keuken en badkamer met douche aanwezig zijn.

  • Op het gelijkvloers is een professioneel uitgeruste kookstudio, een grote vergaderzaal, eventruimte en een zonnig terras aanwezig.


Wij voorzien een full-service concept. Naast de privatieve kantoren kan er ook gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke ruimtes waaronder een ruime community keuken, een gezellige lobby voor informele gesprekken en een badkamer met douche. Er zijn geen verborgen kosten: de prijs omvat de kantoorinrichting, onderhoud kantoor en gemeenschappelijke ruimtes, energie- en verzekeringskosten, ... 

Ben jij op zoek naar een inspirerende flexibele of vaste werkplek in een food-minded omgeving? Neem dan vlug contact met ons op. 

Bekijk alvast enkele ontwerptekeningen hieronder: