top of page

Op zoek naar een originele vergaderplek, praktijkruimte, tijdelijk kantoor, flexibele werkplek, inspirerende brainstormruimte, creatieve trainingsruimte, ... ?

 

​Work SMART! Dat is ons motto! 

Daarom biedt Bureau/Cuisine flexible oplossingen voor tijdelijke projecten die vragen om een creatieve aanpak. Onze huiselijke en inspirerende ruimtes zijn voorzien van alle professionele faciliteiten en flexibel te huren.

 

Dankzij de unieke combinatie van flexibiliteit, gezelligheid en professionaliteit zijn onze ruimtes de perfecte uitvalsbasis voor een stimulerende werkomgeving, of je nu kiest voor een vergaderplek, praktijkruimte, flex werkplek of een ander type werkruimte.  

  • Open en lichtrijke vergader- en werkruimtes voorzien van alle faciliteiten, huiselijk ingericht met parket, inklapbare bureau’s en makkelijk te demonteren werktafels

  • Ideaal als vergaderzaal, praktijkruimte, flex office, tijdelijke kantoorruimte, satellietkantoor, breakout room, trainingsruimte, coachingruimte, workshopruimte, enz.

  • Vlot bereikbaar nabij belangrijke invalswegen (E40/E17/R4) en centrum Gent.

  • Snelle wifi en lekkere koffie

  • Gratis parking

 

De groene omgeving nabij de Schelde en het zonnig terras lenen zich perfect voor ontspannende activiteiten. Er is ook een volledig ingerichte professionele kookstudio te huur in Bureau/Cuisine voor allerhande culinair getinte (teambuilding) activiteiten.


Wij bieden oplossingen op maat aan, met flexibele voorwaarden en looptijden (te huur per dag, week of maand).

Alles begint bij een goed gesprek, laat ons kennismaken en de mogelijkheden bespreken.

Interesse? Contacteer ons via 0499 865 814 of info@bureaucuisine.be voor meer info

Onze klanten aan het woord

Foodservice alliance

Voor onze jaarlijkse boekpresentatie zijn we dit jaar bij Bureau/Cuisine aangeland …wat een warm bad!

Van Ilse haar hartelijke ontvangst tot de ontzettend fijne, maar ook praktisch ingerichte ruimtes, alles was prima verzorgd.

En dan heb ik het nog niet gehad over het heerlijke eten wat ons voorgeschoteld werd. Van vers gebakken bananenbrood met peanutbutter, bagels met roomkaas en zalm, tot zelfbereide pizza’s, quinoasalade en homemade cheesecake en chocolademousse, honger hadden we beslist niet meer.

Al met al kan ik niet anders zeggen dat het plaatje bij Bureau/Cuisine compleet is. Zowel de locatie, service als catering waren tip top! 

Ilse snapt ’t gewoon helemaal!

Tanja, Management Assistant

Freestone

Ik kwam bij Bureau/Cuisine terecht tijdens mijn zoektocht naar een creatieve en inspirerende vergaderlocatie, en dat was het absoluut!

 

Uitstekende ligging (dichtbij de op- en afrit), een hartelijke ontvangst, een huiselijk kader en fantastische catering.

 

Het is absoluut ‘anders’ vergaderen: een aanrader. Wij keren nog terug!

Cloë, Freelance training & event manager

bottom of page