top of page

EVENTS

ma 16 dec

|

Bureau/Cuisine

Boek nu jouw nieuwjaarsreceptie

Op zoek naar een frisse formule voor de nieuwjaarsborrel met je bedrijf of vereniging? *** Bureau/Cuisine en Food Luck slaan de handen in mekaar! Verfijnde finger food en een gezellige, ongedwongen sfeer in een prachtig kader. *** De perfecte combo voor een geslaagd event!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Boek nu jouw nieuwjaarsreceptie
Boek nu jouw nieuwjaarsreceptie

Tijd en locatie

16 dec 2019, 18:00 – 07 feb 2020, 23:00

Bureau/Cuisine, Brusselsesteenweg 151, 9090 Melle, Belgium

Over het evenement

Ook helemaal klaar voor een nieuwe aanpak van de klassieke nieuwjaarsrecepties met je bedrijf of vereniging? We feel you! Daarom slaan Bureau/Cuisine en Food Luck de handen in mekaar tijdens de eindejaars- en nieuwjaarsperiode. We verwennen jou en je team met heerlijk finger food en drankjes in onze huiselijke ruimtes. Denk ongedwongen en gezellige sfeer, feestelijke aankleding en verfijnd comfort food & drinks.

Sounds like the perfect plan? Contacteer ons dan voor een offerte op maat en bezorg jezelf en je team een onvergetelijke nieuwjaarsreceptie.

Wat? * Finger food van Food Luck * Drinks op maat van de klant (alcoholisch en non-alcoholisch) * De huiselijke sfeer van Bureau/Cuisine, gezelligheid troef (optionele aankleding van de zaal mogelijk)

Aantal personen? We verwelkomen graag groepen van min 20 tot maximum 40 personen.

Contact? ilse@bureaucuisine.be 

Deel dit evenement

bottom of page