EVENTS
Let's Talk Cereals! Part II, the muffin edition
vr 18 mei
|Bureau/Cuisine
Bureau/Cuisine organiseert 'Let’s talk cereals - part II the muffin edition" Tijdens een interactieve pitching sessie zullen 6 groepjes studenten van HoGent (agro- en biotechnologie afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie) hun ontwikkelde muffins voorstellen.
Tijd en locatie
18 mei 2018, 12:30 – 18:00
Bureau/Cuisine, Brusselsesteenweg 151, 9090 Melle, Belgium
Gasten
Over het evenement
LET'S TALK CEREALS!
Bureau/Cuisine organiseert 'Let’s talk cereals - part II the muffin edition"
Tijdens een interactieve pitching sessie zullen 6 groepjes studenten van HoGent (agro- en biotechnologie afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie) hun ontwikkelde muffins voorstellen aan het grote publiek. Kom proeven, leer bij, laat je inspireren en geef je mening!
In de muffins zijn alternatieve granen verwerkt (zoals bvb. emmer, eenkoorn, khorasan, ...) En er wordt gebruik gemaakt van afvalstromen uit de bakkerijsector, wat deze muffins een duurzaam karakter geeft.
Bij Bureau/Cuisine geloven we dat kruisbestuiving tussen creatieve ondernemers, innovatieve bedrijven en hobbyisten een bron is voor frisse ideeën en mogelijks zelf nieuwe samenwerkingen. Het ideale event dus voor creatieve ideeën, feedback, inspiratie en nieuwe contacten in jouw werkdomein.
EAT
Bureau/Cuisine voorziet een gezonde lunch, koffie en water.
WORK
Zin om te blijven hangen na de pitch? Ruil eens je dagelijkse werkomgeving in en laat je inspireren door de nieuwe food-minded omgeving van Bureau/Cuisine.
PROGRAMMA
12u30-14u: lunch met pitching van de 6 groepsprojecten door studenten van de HoGent (Voedingsmiddelentechnologie)
14u-18u: networking & gratis coworking voor wie wil
Waar? Bureau/Cuisine - Brusselsesteenweg 151 - 9090 Melle
Wanneer? 18 mei 2017 van 12u30 tot 18u
Interesse? Het aantal plaatsen is beperkt, snel inschrijven via onze website!