EVENTS

vr 18 mei | Bureau/Cuisine

Let's Talk Cereals! Part II, the muffin edition

Bureau/Cuisine organiseert 'Let’s talk cereals - part II the muffin edition" Tijdens een interactieve pitching sessie zullen 6 groepjes studenten van HoGent (agro- en biotechnologie afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie) hun ontwikkelde muffins voorstellen.
Registration is Closed
Let's Talk Cereals! Part II, the muffin edition

Waar & Wanneer

18 mei 2018 12:30 – 18:00
Bureau/Cuisine, Brusselsesteenweg 151, 9090 Melle, Belgium

Over dit event

LET'S TALK CEREALS!

Bureau/Cuisine organiseert 'Let’s talk cereals - part II the muffin edition"

Tijdens een interactieve pitching sessie zullen 6 groepjes studenten van HoGent (agro- en biotechnologie afstudeerrichting voedingsmiddelentechnologie) hun ontwikkelde muffins voorstellen aan het grote publiek. Kom proeven, leer bij, laat je inspireren en geef je mening!

In de muffins zijn alternatieve granen verwerkt (zoals bvb. emmer, eenkoorn, khorasan, ...) En er wordt gebruik gemaakt van afvalstromen uit de bakkerijsector, wat deze muffins een duurzaam karakter geeft.

Bij Bureau/Cuisine geloven we dat kruisbestuiving tussen creatieve ondernemers, innovatieve bedrijven en hobbyisten een bron is voor frisse ideeën en mogelijks zelf nieuwe samenwerkingen. Het ideale event dus voor creatieve ideeën, feedback, inspiratie en nieuwe contacten in jouw werkdomein.

EAT

Bureau/Cuisine voorziet een gezonde lunch, koffie en water.

WORK

Zin om te blijven hangen na de pitch? Ruil eens je dagelijkse werkomgeving in en laat je inspireren door de nieuwe food-minded omgeving van Bureau/Cuisine.

PROGRAMMA

12u30-14u: lunch met pitching van de 6 groepsprojecten door studenten van de HoGent (Voedingsmiddelentechnologie)

14u-18u: networking & gratis coworking voor wie wil

Waar? Bureau/Cuisine - Brusselsesteenweg 151 - 9090 Melle

Wanneer? 18 mei 2017 van 12u30 tot 18u

Interesse? Het aantal plaatsen is beperkt, snel inschrijven via onze website!

Deel dit event