top of page

Eat clean, feel good


Wij zijn dan wel een culinair werkhuis voor de food professional, dat wil niet zeggen dat we ons enkel op die doelgroep richten. Onze kookstudio is natuurlijk ook geschikt voor kookworkshops. Dus organiseerden we samen met Stefanie van Foodlove een workshop rond healthy detox food. Kwestie van de Gentse feesten wat sneller te laten verteren.


De deelnemers maakten met Stefanie een kruidige linzencurry, een kleurrijke budda bowl met tempeh, miso soep met noodles en seizoensgroenten en nog veel meer. Het werd een inspirerende avond voor wie eens anders wil koken. Gerechten boordevol kleuren en texturen en die claimen je lichaam te zuiveren.

Wist je dat Stefanie vaak wordt geboekt om workshops te geven in het kader van een teambuildingactiviteit?


bottom of page