top of page

Workshop UGent


In het kader van een onderzoeksproject rond de kwaliteit van varkensvlees kwam de Universiteit Gent in de zomer bij ons aankloppen voor de organisatie van de Quali-Pork workshop. Omdat Bureau/Cuisine kennisverspreiding hoog in het vaandel draagt, hebben we alles op alles gezet om van deze workshop een succes te maken.

In de voormiddag werden de resultaten van het project ‘en petit comité’ in de vergaderzaal besproken. In de namiddag werden alle deuren opengegooid en ontvingen we een 50-tal personen verbonden aan kennisinstellingen, federaties en bedrijven uit de Vlaamse voedingsindustrie. Tijdens de pauze vulde ons huis zich met de heerlijke geur van koffie, home-made cake en havermoutkoekjes. En ook het weer zat mee zodat onze gasten konden genieten van de eindejaarszon op het terras. Kortom, de workshop was een succes, de gasten waren tevreden en dat maakt ons blij!bottom of page