top of page

Week van de Smaak


Van maandag 16 tot donderdag 26 november vindt de ‘Week van de Smaak’ plaats, dit jaar in het thema van ‘de smaak van morgen’. En met een thema als dit, kan Bureau/Cuisine deze Week van de Smaak niet zomaar laten voorbij gaan. Je kan ons vinden tijdens de aftrap in het Huis van de Voedingte Roeselare waar we onze 3D food printer gaan showcasen! We nemen je mee in ons ‘pop-up restaurant’ en tonen je wat je allemaal kan met de 3D voedingsprinter in jouw culinair paradijs!


Kan je er dan niet bij zijn? Niet getreurd, want we zullen ook te zien zijn in Gent (station St. Pieters) op maandag 20 november en Leuven (bibiotheek) op donderdag 23 november, telkens van 14u tot 18u. Kom zeker een kijkje nemen en we belonen je met een 3D geprint proevertje...

bottom of page