Op 5 maart kwamen de lokale foodentrepreneurs naar ons Local Foodies on Tour event dat we organiseerden ism BNP Parisbas Fortis Flagship Gent. Trendwolves gaf ons tonnen inspiratie over foodtrends en daarna namen we de gasten mee op een trip doorheen Bureau/Cuisine We stopten bij heel wat interessante haltes. Er konden vragen gesteld worden aan experten:
Ondernemen: hoe begin ik eraan? Community building en Starterscoaching Hendrik Tant en Wesley Leyman - BNP Gent Paribas Fortis - Flagship Gent
Hoe zit dat met subsidies? - Project -en subsidiebegeleiding op vlak van innovatie Peter Goeman - directeur innovatiecentrum
Case study - 3D Foodprinting Ilse Scheirlinck en Annelies Naeyaert - Bureau/Cuisine
The power of the crowd - Projecten financieren via Crowdfunding Kris Leys – Hello bank!
Wat is jouw verhaal? - Het belang van goede communicatie/marketing/social media Mélanie Velghe – illyvanilly
Nieuwe producten op nieuwe markten - Productontwikkeling: van trend naar product Stefanie Van Trappen - Ingrizo
En natuurlijk ook superlekkere catering door Lust&Dust.
Onze villa vol food professionals, zo hebben we het graag! Het was een interessante avond vol boeiende gesprekken!