top of page

Nieuwe samenwerking met een gezonde levensstijl als uitgangspunt!

De afgelopen maanden stonden volledig in het teken van een nieuwe samenwerking! Na maanden van bespreken, bedenken en afspraken maken kunnen we het eindelijk van de daken schreeuwen: Bureau/Cuisine en Fabrique Mangerfique hebben de krachten gebundeld! 

Meet Silke...


Silke van Engeland richtte recent Fabrique Mangerfique op vanuit de overtuiging dat voeding en gezondheid hand in hand gaan. “Onze relatie met eten is de laatste jaren sterk veranderd. Tegenwoordig zorgen de vele tegenstrijdige voedingsadviezen ervoor dat het best verwarrend is om een gezonde levensstijl na te streven.” meent Silke. “Mijn jarenlange passie voor lekker tafelen, gezonde voeding en mijn opleiding als voedingsdeskundige vormen de basis voor mijn activiteiten binnen Bureau/Cuisine. Aan de hand van (kook)workshops, infosessies, lezingen & healthy catering wil ik bedrijfsteams de inspiratie, tools en kennis leveren om ondanks hun drukke leven toch een gezonde levensstijl aan te houden. De ervaring die ik opdeed als horeca-onderneemster zal hierbij zeker van pas komen."

Meet us...

... we lopen over van goesting en ambitie om samen een versnelling hoger te schakelen 🤩! 

Deze samenwerking is een logisch gevolg van onze gedeelde liefde voor gezonde, culinaire verwennerij en de complementariteit van onze activiteiten en expertise. Met deze samenwerking willen we aantonen dat lekker eten, werkbaar werken en een gezonde levensstijl moeiteloos samengaan.  Vanaf januari 2020 neemt Silke - op haar eigen enthousiaste en originele manier - de rol van host, huiskok en Healthy Food & Lifestyle consulente in Bureau/Cuisine in! 

Kortom: voortaan heeft Bureau/Cuisine echt álles in huis om je meeting, teambuilding of bedrijfsevenement in een productieve, inspirerende én gezonde sfeer te laten verlopen! 

Maar ook voor het brede publiek zullen er op regelmatige tijdstippen events, lezingen en workshops georganiseerd worden. Dit omdat we ons niet willen beperken tot mensen uit het bedrijfsleven maar ook ondersteuning willen bieden aan iedereen die graag een gezonde(re) vibe in hun leven wil brengen. Hou dus zeker de website in de gaten om je tijdig in te schrijven.

Comments


bottom of page