Mis geen enkel nieuwtje over Bureau/Cuisine en onze events.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

© 2019 BUREAU/CUISINE

Brusselsesteenweg 151 Melle | info@bureaucuisine.be | 09 395 06 69

OVER ONS

 ONS VERHAAL

Bureau/Cuisine is ontstaan vanuit onze passie voor voeding. Wij geloven in voeding als verbindend element en rode draad om samen tot fantastische dingen te komen!​ 

Daarom is ons culinair werkhuis in de eerste plaats een ongedwongen plek met een knus huiskamergevoel waar creativiteit, interactie en smaakvol eten centraal staan.

 

Iedereen is welkom in onze inspirerende en huiselijke ruimtes om te werken, koken, samen te komen of te genieten van lekker en bovenal gezond eten.

Onze missie is het inspireren en verbinden van mensen en de juiste mensen rond de (eet)tafel te brengen om jouw onderneming, team of food concept te laten groeien. 

Ook organiseren we regelmatig inspirerende events, workshops en informatiesessies zodat ook jij op de hoogte kan blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de snel veranderende food markt. 

 ONS TEAM

61981864_2328145397407432_14634341281405

ILSE SCHEIRLINCK

Ilse is een culinaire avonturier met een grote honger naar vernieuwing.

Wat me voldoening geeft is 'creëren met impact'. Dingen in gang zetten en dan zien dat er nieuwe samenwerkingen of geweldige projecten uit voortkomen: dat geeft me tonnen energie. Meer dan 10 jaar ben ik ondertussen aan de slag als R&D expert in gevestigde voedingsbedrijven. Hierdoor heb ik een ruime bagage aan kennis over fermentatieprocessen en de relatie tussen voeding en gezondheid opgebouwd. Bovendien kan ik omwille van mijn jarenlange ervaring in de sector steunen op een ruim netwerk van food professionals in bedrijven en onderzoekers in kenniscentra en universiteiten.

Silke 2-min.jpeg

SILKE VAN ENGELAND

Silke is een creatieve horeca-onderneemster die zonder moeite smaakvolle én gezonde gerechten op tafel tovert.

Onze relatie met eten is de laatste jaren sterk veranderd. Tegenwoordig zorgen de vele tegenstrijdige voedingsadviezen ervoor dat het best verwarrend is om een gezonde levensstijl na te streven. Mijn jarenlange passie voor lekker tafelen, gezonde voeding en mijn opleiding als voedingsdeskundige vormen de basis voor mijn activiteiten binnen Bureau/Cuisine. Aan de hand van interactieve (kook)workshops, lezingen, infosessies & healthy catering wil ik bedrijfsteams de inspiratie, tools en kennis leveren om ondanks hun drukke leven toch een gezonde levensstijl aan te houden.

61737280_2328152434073395_56732984897112

INES LAMONT

Ines is de jongste telg van het Bureau/Cuisine-team. Als orgelpunt van haar opleiding Eventmanagement startte Ines als stagiaire bij Bureau/Cuisine.

Het bedenken en uitwerken van evenementen is helemaal mijn ding! Ik ben ook geboeid door andere culturen en de wereldkeuken is één van mijn grote passies.

 ONZE BLOG