top of page

OVER ONS

 ONS VERHAAL

Bureau/Cuisine is ontstaan vanuit onze passie voor voeding. Wij geloven in lekker eten als verbindend element en rode draad om samen tot fantastische dingen te komen!​ 

Onze missie is het inspireren en verbinden van mensen. De juiste mensen rond de (eet)tafel brengen om jouw onderneming, team of concept te laten groeien, is wat ons drijft. 

 

We bieden een brede waaier aan mogelijkheden voor al jouw zakelijke evenementen en privé-events.​ In ons culinair werkhuis kan je ongestoord en sfeervol vergaderen, koken, (net)werken, leren, experimenteren of gewoon gezellig tafelen. ​In de huiselijk ingerichte ruimtes gaan creativiteit, ondernemen en lekker eten sfeervol samen! 

Ook organiseren we regelmatig events, workshops en informatiesessies zodat ook jij op de hoogte kan blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de snel veranderende food markt. 

WIE ZIJN WIJ

Founder Bureau/Cuisine

ILSE SCHEIRLINCK

Ilse is oprichtster en zaakvoerster van Bureau/Cuisine. Zowel als culinair avonturier als in haar rol als wetenschapper heeft zij een grote honger naar vernieuwing.

Wat me voldoening geeft is 'creëren met impact'. Dingen in gang zetten en dan zien dat er nieuwe samenwerkingen of geweldige projecten uit voortkomen: dat geeft me tonnen energie. Als R&D expert heb ik meer dan 10 jaar ervaring in gevestigde voedingsbedrijven. Hierdoor heb ik veel kennis opgebouwd over de relatie tussen voeding en gezondheid. Ik sta graag tussen de mensen en geniet ervan om de juiste mensen met elkaar in contact te brengen. 

  • LinkedIn Social Icon
huiskok Bureau/Cuisine

SILKE VAN ENGELAND

Silke is een creatieve horeca-onderneemster die zonder moeite smaakvolle én gezonde gerechten op tafel tovert.

Mijn jarenlange passie voor lekker tafelen, gezonde voeding en mijn opleiding als voedingsdeskundige vormen de basis voor mijn activiteiten binnen Bureau/Cuisine. Aan de hand van interactieve (kook)workshops, lezingen, infosessies & healthy catering wil ik bedrijfsteams de inspiratie, tools en kennis leveren om ondanks hun drukke leven toch een gezonde levensstijl aan te houden.

  • LinkedIn Social Icon
bottom of page