Mis geen enkel nieuwtje over Bureau/Cuisine en onze events.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

© 2019 BUREAU/CUISINE

Brusselsesteenweg 151 Melle | info@bureaucuisine.be | 09 395 06 69

OVER ONS

 ONS VERHAAL

Bureau/Cuisine is ontstaan vanuit onze passie voor voeding. Wij geloven in voeding als verbindend element en rode draad om samen tot fantastische dingen te komen!​ 

Daarom is ons culinair werkhuis in de eerste plaats een ongedwongen plek met een knus huiskamergevoel waar creativiteit, lekker eten en interactie centraal staan. Iedereen is welkom in onze inspirerende en huiselijke eventlocatie om te werken, koken, samen te komen of te genieten van lekker eten.

Onze missie is het inspireren en verbinden van mensen, in het bijzonder creatieve food ondernemers. Via ons ruim netwerk brengen wij de juiste mensen rond de (eet)tafel om jouw onderneming of food concept te laten groeien. 

Ook organiseren we regelmatig inspirerende netwerkevents en informatiesessies zodat ook jouw onderneming op de hoogte kan blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in de snel veranderende food markt.  Zo wil Bureau/Cuisine via synergieën en kruisbestuivingen innovatie in de culinaire en voedingssector aanmoedigen! 

 ONS TEAM

ONZE PARTNERS

61981864_2328145397407432_14634341281405

Ilse is een culinaire avonturier met een grote honger naar vernieuwing.

Wat me voldoening geeft is 'creëren met impact'. Dingen in gang zetten en dan zien dat er nieuwe samenwerkingen of geweldige projecten uit voortkomen: dat geeft me tonnen energie. Meer dan 10 jaar ben ik ondertussen aan de slag als R&D expert in gevestigde voedingsbedrijven. Hierdoor heb ik een ruime bagage aan kennis over fermentatieprocessen en de relatie tussen voeding en gezondheid opgebouwd. Bovendien kan ik omwille van mijn jarenlange ervaring in de sector steunen op een ruim netwerk van food professionals in bedrijven en onderzoekers in kenniscentra en universiteiten.

ILSE SCHEIRLINCK

Anniek.jpg

​Anniek is de kersverse communicatie & creatie madam bij Bureau/Cuisine. 

Authenticiteit en gezelligheid zijn 2 waarden die deel uitmaken van mijn persoonlijk DNA. Dankzij mijn uitgebreide professionele loopbaan – onder meer bij Delhaize,  VLAM en Miele -  beschik ik over een ruime ervaring inzake het creatief ontwikkelen én uitbouwen van bestaande en nieuwe concepten.  Van het geven van marketing advies op maat, over het bedenken en uitwerken van (culinaire) events tot het creatief samenwerken met bedrijven, chefs en cateraars: ik ga altijd doelgericht en innovatief te werk. 

ANNIEK CHIAU

61737280_2328152434073395_56732984897112

Ines is de jongste telg van het Bureau/Cuisine-team. Als orgelpunt van haar opleiding Eventmanagement startte Ines als stagiaire bij Bureau/Cuisine.

Het bedenken en uitwerken van evenementen is helemaal mijn ding! Ik ben ook geboeid door andere culturen en de wereldkeuken is één van mijn grote passies.

INES LAMONT